Osx Mojave (10.14.6) doesn't recognize Daisy USB

Can’t seem to get the Daisy to show up in my usb devices list. It’s plugged in and running in “flash mode” with a solid red light. Any ideas or tips for troubleshooting?

$ lsusb
Bus 000 Device 001: ID 1d6b:PTLP
CIAR Linux Foundation USB 3.0 Bus

 $ make program-dfu
dfu-util -a 0 -s 0x08000000:leave -D build/SimpleLed.bin -d 0483:df11
dfu-util 0.9

Copyright 2005-2009 Weston Schmidt, Harald Welte and OpenMoko Inc.
Copyright 2010-2016 Tormod Volden and Stefan Schmidt
This program is Free Software and has ABSOLUTELY NO WARRANTY
Please report bugs to http://sourceforge.net/p/dfu-util/tickets/

dfu-util: Invalid DFU suffix signature
dfu-util: A valid DFU suffix will be required in a future dfu-util release!!!
dfu-util: No DFU capable USB device available
make: *** [program-dfu] Error 74

Have you checked what System Information shows when Daisy is in DFU mode?

To my eye it doesn’t look like it’s there

3.0 Bus

I mean System Information from the Apple pull down menu.

Right that’s where the screenshots are from. The USB tab in System Information

Ahh - I was tricked by the dark theme.

Shows up on my 10.14.6 (MacBook Pro Retina, 13-inch, Early 2015), as expected.

But was pleased to learn how to do ‘make program-dfu’ from your post.

1 Like

FYI: This is what it shows up for me in the output from lsusb
Bus 020 Device 000: ID 0483:df11 STMicroelectronics DFU in FS Mode Serial: 200364500000

So you have no USB devices at all? And you pressed the reset and boot buttons?

Well I unplugged everything for brevity so the only thing plugged in was the Daisy.

I pressed the reset and boot buttons. Just a solid red light on the Daisy Seed. Lights on the Pod stop flashing after the reset+boot buttons are pressed.

Not the same os-version but it shows up on my MacBook pro (catalina_10.15.3 macbook pro 15inch late 2013) as follows:

Plugged it in, and running the patch I uploaded to it (so not in program mode).

Circling back on this. Changing USB cables fixed the problem.